Events

DC Stammi Darts & Events is specialist in het verzorgen van bedrijfs- of personeelsfeesten, maar ook voor (buurt-) verenigingen, vriendenclubs, etc, waarbij het programma uiteraard uit darten bestaat. Dergelijke toernooien organiseren wij uitsluitend in het weekeind (maximaal 1 per week) en pas vanaf 35 personen.

Dit in tegenstelling tot wat in onze folder staat vermeld. DC Stammi is en blijft een dartsvereniging die dergelijke toernooien alleen organiseert om de clubkas op peil te houden. Ons "personeel" bestaat ook alleen uit vrijwillige leden. Door drukke werkzaamheden van het bestuur hebben wij hiertoe besloten.

Na een korte uitleg kan men beginnen met de wedstrijden. Het toernooi wordt met een grote finale (met mastercaller) feestelijk afgesloten. En dat al vanaf EUR 12,50 per persoon.

Om een korte impressie te krijgen van de aankondiging van de finale en prijsuitreiking bekijk het filmpje van ca. 300kb.

download filmpje prijsuitrijking (300kb)

Indien gewenst kan DC Stammi zorgdragen voor een complete licht- en geluidsset, of een compleet koud/warm buffet naar uw eigen wens dit i.s.m. met een aantal speciaal geselecteerde partners.

U ziet, uw personeelsfeest kan niet meer kapot. Uiteraard kunt u voor meer informatie altijd contact met ons opnemen. U kunt dan een mail sturen naar events@dcstammi.nl.
U kunt ook onze A3 folder downloaden (2,5Mb) en zelf uitprinten en vouwen.