Welkom bij DC Stammi Darts & Events

De vereniging:

DC Stammi Darts & Events is een bloeiende en een van de grotere dartsverenigingen in Noord-Limburg. Zij is aangesloten bij de Venlose Dart Organisatie (V.D.O.) die op haar beurt deel uitmaakt van de Nederlande Dart Bond, welke is aangesloten bij het NOC-NSF. DC Stammi neemt wekelijks deel aan de VDO- dartscompetitie op de dinsdagavond. In 2012 vierde DC Stammi haar 25 jarig jubileum. DC Stammi heeft haar thuisbasis in café 't Stamminke in Grubbenvorst.
Een routebeschrijving vind u op de contact pagina.

Darts and more…

Na vele jaren puur recreatief darten door enkele vrienden, doet DC Stammi nu veel méér dan elke week competitiedarten alleen. Zeer regelmatig worden toernooien of bedrijfsfeesten georganiseerd waar uiteraard de drie pijltjes een hoofdrol spelen. Hierdoor promoot zij zowel regionaal als landelijk de dartssport, maar zeker ook het maasdorp Grubbenvorst; de bakermat van de club.

Toernooien:

Elk jaar - net na de start van het nieuwe dartsseizoen wordt het prestigieuze "Open Grubbenvorst" georganiseerd, dat in 1998 werd gewonnen door Raymond van Barneveld. Gemiddeld nemen aan dit toernooi zo’n 100 (semi)professionele darters deel uit heel Nederland.

Uniek, is het "Darts Open Air" dat elk jaar de afsluiting vormt van de diverse levensmiddelen dartstoernooien en buiten wordt gespeeld op het schitterende Past. Vullinghsplein in hartje Grubbenvorst. Darten met als grootste tegenstander de wind. Uiteraard kan ook aan dit toernooi iedereen deelnemen. Het eerste openlucht dartsfeest werd gecompleteerd door een demonstratie van “King of Darts”: mr. Bobby George (The Entertainer).

Bedrijfsfeesten:

Behalve het organiseren van officiële dartstoernooien is DC Stammi ook gespecialiseerd in het verzorgen van bedrijfs- of personeelsfeesten, maar ook voor (buurt-) verenigingen, vriendenclubs, etc, waarbij het programma uiteraard uit darten bestaat.

Voorzien van 20 eigen complete dartsbanen kan zij tot 300 personen een feest organiseren op een locatie naar wens. DC Stammi verzorgt hierbij de complete wedstrijdleiding, uitleg, poule-indeling, pijlen en schrijvers.

Na een korte uitleg kan men beginnen met de wedstrijden. Het toernooi wordt met een grote finale (met mastercaller) feestelijk afgesloten. Indien gewenst kan DC Stammi zorgen voor de gehele invulling van uw feest. Dus ook de caterting en de entertainment wordt door ons verzorgd i.s.m. met onze vaste partners. U ziet, uw personeelsfeest kan niet meer stuk.
Kijk voor meer informatie bij “bedrijfsfeesten” en download onze folder. Of mail naar info@dcstammi.nl.

HAPPY DARTS...